Folderrekken en brochurehouders

Bij de balie, op de tafels in het restaurant of op het schap. Folderrekken en brochurehouders zijn belangrijk voor het tonen van uw folders, brochures, flyers of menukaarten. Uw reclame moet opvallen en de shopper activeren om actie te nemen. De folderrekken en brochurehouders spelen hierbij een belangrijke rol.

Bij Joalpe International kunnen we uw eigen folderrekken en brochurehouders bedenken, ontwikkelen en produceren.

Maatwerk folderrekken en brochurehouders

Bijna iedere ondernemer of winkelier heeft een folder of een brochure over zijn bedrijf. Bij Joalpe International kunnen we uw eigen folderrekken en brochurehouders bedenken, ontwikkelen en produceren.

Wij begrijpen als geen ander het belang van mooie en functionele folderrekken en denken hierin graag met u mee. Tijdens een afspraak nemen we uw wensen door en adviseren we u over de mogelijkheden. Voortaan ziet iedereen uw folderrek!

Omdat wij onze producten zelf bedenken, ontwikkelen en produceren, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Het assortiment

We beschikken over verschillende soorten folderrekken en brochurehouders in diverse maten, zoals  A3, A4, A5 en A6. De mogelijkheden om onze brochure- en folderhouders in te zetten, variëren van een enkele houder staand of bevestigd aan ons Slatwall-systeem tot op maat gemaakte houders. Omdat wij onze producten zelf bedenken, ontwikkelen en produceren, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Onze houders zijn gemaakt van doorzichtig materiaal, zodat alle aandacht naar uw folder of brochure gaat. Het doel van onze brochurehouders is om uw informatie zo te presenteren dat het aantrekkelijk is voor klanten om het te lezen of mee te nemen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze folderrekken of brochurehouders? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.