Pushersystemen

Pushersystemen zorgen ervoor dat uw schappen er altijd netjes uitzien. Als een product uit het schap gehaald wordt, schuift het product erachter automatisch naar voren. Spiegelen is hierdoor niet meer nodig, de pushersystemen spiegelen uw producten automatisch.

De voordelen van het pushersysteem

Het pushersysteem brengt u veel voordelen, namelijk:

  • Meer omzet

  • Lagere kosten

  • Gemak in het schap

  • Betere uitstraling

Het pushersysteem verhoogt de omzet

Met het pushersysteem verhoogt u de omzet. Het systeem zorgt er namelijk voor dat er altijd een product vooraan staat in uw schap, waardoor de klant niet misgrijpt of het product niet ziet staan. De schapverdelers brengen uw producten meer onder de aandacht.

Het pushersysteem zorgt voor lagere kosten

Met het pushersysteem heeft u lagere kosten door het verkorten van de doorlooptijd. De doorlooptijd van de producten is kleiner, omdat producten niet hoeven worden afgevoerd of afgeprijsd omdat het product achteraan stond en niet gezien werd. Daarnaast hoeft uw personeel minder arbeid te verrichten aan het spiegelen van uw producten.

Het pushersysteem zorgt voor gemak in het schap

Klanten gaan altijd voor het grootste gemak. Het pushersysteem zorgt voor meer gemak in het schap, omdat de klant geen producten die ver weg staan hoeft te pakken. De producten staan altijd vooraan en zijn altijd goed zichtbaar.

Het pushersysteem zorgt voor een betere uitstraling

Omdat de schappen er niet meer leeg uitzien, zorgt het pushersysteem voor een betere uitstraling. Uw schappen zien er altijd netjes en opgeruimd uit. De pushersystemen zijn eenvoudig passend te maken op alle schap-systemen, het systeem past daarom altijd in uw winkelbeeld.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op of maak een afspraak om uw wensen door te spreken. U kunt ons ook laten terugbellen op een voor u geschikt tijdstip of vraag een offerte aan.