Brochurehouders & flyerhouders

In ons assortiment beschikken wij over verschillende soorten brochurehouders én flyerhouders. Ideaal voor het presenteren van folders, brochures, flyers of menukaarten. Wij adviseren u graag over de beste oplossing die past bij uw wensen.

Mogelijkheden van onze brochure- en flyerhouders

Bij de balie, op de tafels in het restaurant of op het schap. De mogelijkheden om uw brochures en flyers te presenteren zijn groot. We beschikken over verschillende soorten flyerhouders in diverse maten. Denk hierbij aan de formaten A3, A4, A5 en A6. De mogelijkheden om onze brochure- en flyerhouders in te zetten, variëren van een enkele houders staand of bevestigd aan ons SLATWALL systeem tot op maat gemaakte houders. De mogelijkheden zijn eindeloos.

U kunt kiezen uit verschillende stijlen die passen bij de uitstraling die u wilt overbrengen, zoals eenvoudig, stijlvol en modern. Wat onze brochurehouders betreft is er de mogelijkheid om te kiezen voor staande of hangende houders. Onze houders zijn gemaakt van doorzichtig materiaal, zodat alle aandacht gaat naar uw folder of brochure. Het doel van onze brochurehouders is om uw informatie zo te presenteren dat het aantrekkelijk is voor klanten om het te lezen of mee te nemen.

Brochurehouders zijn voor iedereen interessant

Bijna elke ondernemer of winkelier heeft een folder of een brochure over zijn bedrijf. Bijna elke ondernemer is dan ook gebaat bij onze standaard of op maat gemaakte brochurehouders en flyerhouders.

Kledingwinkels kunnen er de ‘nieuwe collectie’ folder mee presenteren. In de wachtruimte van de tandartsenpraktijk zijn informatieve brochures op een stijlvolle manier uit te stallen. Evenals op een makelaarskantoor of in de drogisterij is een brochurehouder met een lange levensduur een goede investering. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten.