De geschiedenis van Joalpe

Joalpe komt van origine uit Portugal waar het bedrijf in 1984 is opgericht. Pas jaren later in 1994 heeft Joalpe zich gevestigd in Nederland. Joalpe is in de beginjaren begonnen in Portugal met het spuitgieten van kunststof confectiehangers voor de confectie-industrie.

Van confectiehangers naar systemen voor winkelinrichting

Na confectiehangers, schoenschappen en presentatiemeubels voor de inrichting van (sport)kledingwinkels is Joalpe zich in 1994 meer gaan richten op retailers en grote internationale merken, zoals supermarkten, bouwmarkten, drogisterijen, fashionketens, parfumeries en dierenspeciaalzaken. In deze periode is de naam Joalpe verandert in Joalpe International. Joalpe kwam toen voor het eerst met complete schapverdeelsystemen en innovatieve verkoopdisplays voor in supermarkten.

Expert op het gebied van retail oplossingen

Tegenwoordig is Joalpe International breed gevestigd in binnen- en buitenland en hebben wij onszelf ontwikkeld als expert op het gebied van retail oplossingen voor de food én non-food sector. Nog steeds is de nauwkeurige spuitgietmethode één van onze meest gerenommeerde productietechnieken, waardoor onze producten duidelijk te onderscheiden zijn met die van onze concurrenten. Zowel voor een standaard productassortiment, als voor maatwerksystemen voor de inrichting van winkels kunt u bij ons terecht.