Verkoopdisplays

De verkoopkans van een merk of product wordt mede bepaald door hoe het is gepresenteerd in de winkel. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten verkoopdisplays die ervoor zorgen dat uw producten de aandacht krijgen die ze verdienen. Hierbij is het belangrijk dat de display goed aansluit bij de uitstraling van uw product en bijdraagt aan een mooie productpresentatie.

Naast esthetisch zijn onze verkoopdisplays bovenal praktisch. Tijdens de ontwerpfase wordt namelijk al rekening gehouden met engineeringseisen zoals functionaliteit, haalbaarheid en betaalbaarheid. Onze verkoopdisplays zijn dan ook eenvoudig en kosten efficiënt in elkaar te zetten. Wij leveren bovenal maatwerkoplossingen, maar u heeft ook de keuze uit verschillende soorten standaard producten en accessoires.

Optimale productpresentatie voor ieder product

Diverse displays

We beschikken over verkoopdisplays die gemaakt zijn van diverse materialen en geschikt zijn voor uiteenlopende producten. Allereerst onze SLATWALL panelen en profielen, die grotendeels bestaan uit MDF. In onze SLATWALL display kunnen schappen en metalen haken makkelijk worden bevestigd. De SLATWALL panelen zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs, beuken, essen en onbewerkt. Speciale kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar. Deze displays zijn ideaal voor presentatie van tijdschriften, kleding, schoenen en sportartikelen.

Daarnaast vindt u in ons assortiment de modulaire verkoopdisplays Eve, Reck en Genneo die u talrijke mogelijkheden bieden om uw producten te presenteren op de winkelvloer. We hebben zelfs een speciale lijn ontwikkelt voor de presentatie van golfballen en golfclubs, genaamd Clubrax. De Clubrax lijn is bijvoorbeeld uitstekend te combineren met onze SLATWALL panelen. Alle losse onderdelen zijn apart te bestellen en met elkaar te combineren.

Uniek ontworpen snoepbakken

Er is veel meer mogelijk op het gebied van onze verkoopdisplays,

maar er is nog één type display die we graag wat extra aandacht

willen geven: onze snoepbakken. In onze snoepbakken blijft het snoep lang goed en is het snoepscheppen zeer gebruiksvriendelijk.

Meer informatie?

Heeft u meer informatie nodig over onze verkoopdisplays en de mogelijkheden voor de winkelinrichting van uw merk of product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze verkoopdisplays.