EasyRoller: Rollerschap, hét zelfspiegelende schap!

Slecht gespiegelde schappen en lastig te pakken producten zijn verleden tijd! Met de EasyRoller zien uw schappen er altijd netjes gespiegeld uit door het systeem dat ervoor zorgt dat de producten altijd naar voren doorschuiven. Uw producten worden door de EasyRoller automatisch naar voren geschoven wanneer er een product uit het schap gehaald wordt. Dit brengt u vele voordelen, namelijk:

  • Hogere schaprotatie, dus meer omzet

  • Minder arbeid aan spiegelen dus lagere kosten

  • Mindere lege plekken in het schap dus een strakkere uitstraling

De EasyRoller past in uw winkelbeeld en de omzet stijgt

Standaard is de EasyRoller geschikt voor Tegometall, maar is door middel van het wisselen van tandplaatjes eenvoudig passend te maken voor alle meest voorkomende systemen. De EasyRoller past dus altijd in uw bestaande winkelbeeld.

Ik wil een afspraak

De EasyRoller is eenvoudig passend te maken voor alle meest voorkomende systemen. Zo past het altijd in het huidige winkelbeeld. Wilt u een afspraak om de mogelijkheden van de EasyRoller te bespreken? Neem dan contact met ons op.

Ik wil een testopstelling

Met de EasyRoller heeft u een strakkere winkel en zijn schappen altijd gespiegeld. Dit levert u een hogere omzet op doordat de consument minder misgrijpt. Wilt u de EasyRoller uitproberen in uw winkel? Neem dan contact met ons op.

Ik wil een prijsopgave

Met de EasyRoller heeft u lagere kosten omdat het uw personeel minder arbeid kost. Maak nu gebruik van de introductiekorting. Wilt u weten wat Easyroller schappen kosten vraag bij ons een offerte aan.

Het zelfspiegelende schap

De EasyRoller spiegelt de producten automatisch voor u. Uw producten worden door de EasyRoller automatisch naar voren geschoven wanneer er een product uit het schap gehaald wordt. Normaal gesproken kost spiegelen veel tijd en moeite voor uw personeel. Als een consument een product uit het schap haalt, is het niet meteen weer gespiegeld door uw personeel. Vaak gebeurt dit dan aan het einde van de dag pas weer, wat betekent dat uw schap er tussentijds niet mooi uit ziet. En dat niet alleen: de consument grijpt hierdoor regelmatig mis, wat omzet kost.

Met de EasyRoller is dit verleden tijd. U heeft daardoor altijd de beste product presentatie én de omloopsnelheid wordt groter. Het frame is bovendien eenvoudig schoon te maken.

Introductie aanbod: Nu kopen is besparen!

Wilt u de EasyRoller uitproberen in een van uw filialen? Om u te overtuigen van de vele voordelen van de EasyRoller verzorgen wij graag een pilot. Wij leveren u graag een testopstelling, die na een met u vastgestelde periode beoordeeld worden op omzet en besparing op arbeidsuren.

Heeft u interesse in onze oplossingen?

Joalpe is al meer dan 30 jaar een betrouwbare en veelzijdige partner als het gaat om POS communicatie, schapverdeelsystemen, winkelmanden en complete winkeloplossingen. We ontwikkelen, produceren en leveren onze producten zelf en daar ervaren onze klanten duidelijk de meerwaarde van. Snel schakelen en leveren wat we beloven, dat is waar wij voor staan.

Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Bel Joalpe op 0318 641830 of stuur een mail naar verkoop@joalpe.nl.

Joalpe International B.V.

Joalpe International B.V.

Heeft u vragen? Of wilt persoonlijk contact met één van onze mensen?