Over Joalpe International

Joalpe International is een bedrijf dat al meer dan 30 jaar oplossingen biedt voor vragen van winkelketens en merken uit de retailbranche. In deze jaren hebben wij ons ontwikkeld als expert en innovator op het gebied van POS communicatie, productpresentatie, verkoopdisplays en winkelinrichtingsystemen voor de inrichting van diverse winkels.

Wij ontwerpen en produceren onze POS materialen, schapverdeelsystemen, verkoopdisplays, winkelinrichtingsystemen zelf, waarbij wij de kwaliteit optimaal bewaken. Alles wat wij hierin doen staat in het teken van de beste oplossing en de optimale prijs/kwaliteit verhouding. Joalpe levert POS materialen en winkelinrichtingsystemen welke degelijk, betrouwbaar en duurzaam zijn. Onze producten zijn functioneel vormgegeven en praktisch in montage én gebruik.

Totaaloplossingen voor de retail

Naast een breed assortiment met producten, als POS communicatie, schapverdelingssystemen, verkoopdisplays en materialen bieden wij een breed pakket aan diensten. Wij kunnen uw doelstelling vertalen naar nieuwe concepten en op maat gemaakte verkoopdisplays die uw producten optimaal presenteren. Wij ontzorgen u vanaf het allereerste ontwerp tot aan de productie, assemblage en zelfs de uitrol in uw winkelfilialen, alles afgestemd op uw wensen. Bij ons krijgt u meer dan alleen een product, u krijgt een totaaloplossing!

Design, functionaliteit en kwaliteit

Wij onderscheiden ons door naar zowel design als naar functionaliteit te kijken. Al in de conceptfase wordt nagedacht over duurzame materialen die het beste passen bij de functie en de omgeving van onze producten. Om deze reden zijn onze retail oplossingen in de praktijk altijd gebruiksvriendelijk en van goede kwaliteit. Wij hebben verstand van de productmaterialen en van hoe uw klant zijn boodschappen doet. Bekijk gerust eens een aantal van onze cases /referenties om een beter beeld te krijgen van wat wij doen en hoe wij dat doen.