ISO 9001 certificering en awards

Als het gaat om het bewaken van de kwaliteit in onze bedrijfsvoering, zijn wij ISO 9001 gecertificeerd. ISO 9001 is de internationale norm voor optimale kwaliteitsmanagementsystemen in met name productiebedrijven.

Ons kwaliteitsbeleid is zorgvuldig omschreven en al onze medewerkers zijn op de hoogte van onze werkwijze. Een werkwijze die voldoet aan de wettelijke normen die binnen Europa worden gesteld en bovenal voldoet aan de eisen van onze klanten. Op deze manier kunnen wij naast kwaliteit ook tevreden klanten garanderen.

Social Accountability 8000:2008

Om onze maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering te waarborgen en de professionaliteit van onze manier van werken te bewaken zijn wij gecertificeerd op het gebied van Social Accountability. Het gaat om het certificaat SA8000:2008 hetgeen betekent dat wij voldoen aan de eisen die gesteld worden aan sociaal verantwoordelijk human resource beleid. Het doel van het SA8000 certificaat is om de condities op de werkvloer te optimaliseren. Door deze certificering laten wij zien dat wij goed werkgeverschap belangrijk vinden en zorgen voor een veilige en goede werkomgeving.

PME Award

Naast onze ISO 9001 en SA:8000 certificering hebben wij in het jaar 2013 én 2014 het zegel ‘PME leader’ gekregen. Deze onderscheiding staat voor een financieel gezonde organisatie en is initiatief van IAPMEI in samenwerking met Tusimo Portugal en verschillende Portugese Banken. Met deze speciale onderscheiding laten we zien dat wij een gezond bedrijf zijn en we verantwoord omgaan met onze financiële praktijken.