Schapverdeling

Wij bieden oplossingen voor de schapverdeling in winkels en supermarkten. In ons assortiment vindt u alles wat met schapverdeelsystemen te maken heeft, denk aan SNAP-ON verdelingssystemen, TEGO systemen, frontlijsten, verdeelstrips, pushers en rolschappen. Wij denken graag met u mee over welke schapverdelers u het beste kunt inzetten. Afhankelijk van de producten die u wilt presenteren, komen wij met praktische en slimme oplossingen voor uw schappensysteem.

Verschillende schapverdelingssystemen

In ons assortiment schapverdeling beschikken wij over meerdere typen schapverdelingssystemen, waaronder onze SNAP-ON verdelers, TEGO gerelateerde systemen en draadverdelers. Onze SNAP-ON systemen zijn erg flexibel en met een magneetstrip of plakstrip op het schap te bevestigen. De SNAP-ON verdeelschotten zijn gemakkelijk heen en weer te schuiven en aan te passen aan het formaat van de producten die u wilt presenteren.

Pushsystemen en rolschappen

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor handige pushersystemen en rolschappen voor producten zoals frisdrank, koffie en suiker. Ons pushsysteem drukt de producten automatisch naar voren als het voorste product uit het schap wordt gehaald. Hierdoor oogt het schap altijd netjes gespiegeld en volledig gevuld. Onze rolschappen doen het zelfde, alleen hierbij ‘rollen’ de producten naar voren door eenvoudig gebruik te maken van zwaartekracht. De cassettes van de rolschappen zijn voorzien van rolletjes onder een hoek van 10/15 graden. Spiegelen met de hand is nu niet meer nodig.

Schapverdelers voor in de koeling

Als het gaat om producten die gepresenteerd worden in de koeling, hebben wij verschillende t-verdelers met en zonder tekst- of kleurbedrukking. Het materiaal waarvan deze verdeelschotten zijn gemaakt, is goed bestand tegen lage temperaturen in de koeling.
Afhankelijk van uw wensen en welk product u wilt presenteren kiest u uit ons ruime assortiment schapverdelers. Uiteraard adviseren wij u graag over de beste oplossing die rekening houdt met gemak en een mooie presentatie van uw producten.