Retailers

Tot één van onze grootste klantengroep behoren internationale retailketens uit de food en de non- food sector. Denk aan winkelketens, zoals AS Watson, Ahold, Hema, Blokker Holding en Dekamarkt. In deze retailsector zien we een aantal trends terugkomen. Enerzijds willen onze retailklanten zich steeds meer onderscheiden van hun concurrentie, dus ook op het gebied van schapverdeling, verkoopdisplays en winkelinrichtingsystemen. Zij kiezen meestal voor maatwerkoplossingen.

Anderzijds kiezen retailketens juist weer voor universele winkelinrichtingsystemen, omdat de mogelijkheden hierin een stuk groter zijn en het natuurlijk een stuk goedkoper is. Het voordeel van Joalpe is, dat wij aan beide klantvragen kunnen voldoen. Zowel standaard systemen als maatwerkoplossingen zijn voor ons geen probleem.

Het voordeel van kopen bij de bron

Bij Joalpe koopt u bij de bron. Wij ontwikkelen en produceren ons assortiment zelf, waardoor u als klant zo dicht mogelijk bij het productieproces bent betrokken. Een kleine aanpassing in ons standaard assortiment of een eigen wens inbrengen is bij ons altijd mogelijk, omdat wij niet afhankelijk zijn van tussenhandelaren en distributeurs. Onze communicatielijnen zijn kort en we kunnen snel schakelen. Het voordeel van kopen bij de bron is, dat u altijd met een specialist aan tafel zit die weet waar hij het over heeft.

Food en non-food sector

Wij zijn werkzaam voor klanten in de food als in de non-foodsector. Wij werken veel voor bouwmarkten, supermarkten, dierenspeciaalzaken, drogisterijen en parfumeries die we helpen met slimme schapverdeelsystemen. Daarnaast werken wij voor diverse fashionwinkels en schoenenzaken waar we winkelinrichtingsystemen en verkoopdisplays aan verkopen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons assortiment of wilt u uw wensen met ons bespreken? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers voor een kennismakingsgesprek.

Enkele opdrachtgevers

Bent u geïnteresseerd in onze producten of dienstverlening?

Wij zijn erg benieuwd waar wij u mee kunnen helpen, neem gerust contact op voor een persoonlijk en inspirerend gesprek. Wij helpen u graag verder.