Merken

Onze klanten bestaan naast retailketens en interieurbouwers ook uit diverse internationale consumentenmerken, denk aan Heineken, Coca Cola, Heinz, Gillette of Estee Lauder. We houden ons met name bezig met de presentatie van een specifiek merk of product in een winkel of supermarkt. Het kan gaan om een op maat gemaakte verkoopdisplay of om specifieke POS communicatie. Wij zorgen er in ieder geval voor dat uw merk of product op een positieve manier onder de aandacht wordt gebracht bij de consument.

Productpresentatie van kwaliteit

De presentatie van het product is minstens zo belangrijk als het product zelf. Goede productpresentatie versterkt de eigenschappen en de natuurlijke uitstraling van het product of merk. De juiste presentatie is dus cruciaal voor succesvolle verkoop op de winkelvloer. In ons brede assortiment beschikken wij over de juiste displays en communicatiematerialen, waarmee elk merk duidelijk gepositioneerd kan worden in de winkel of supermarkt.

Door onze ruime ervaring met retailketens, weten we aan welke regels en eisen u moet voldoen, om een plek of schap te krijgen in een winkel. Door te kiezen voor Joalpe, haalt u een specialist in huis die verstand heeft van productpresentatie én uw verkoopkanalen.

Verkoopdisplays en cross-merchandising

Voor het presenteren van merken of specifieke producten, zijn onze verschillende verkoopdisplays zeer geschikt. De verschillende onderdelen en accessoires zorgen ervoor dat iedere productpresentatie uniek is. De verkoopdisplays kunnen namelijk nog gepersonaliseerd worden met eigen huisstijl en beeldmerk, zodat het ondersteunend is aan het product dat u wilt verkopen. Ook voor cross-merchandising zijn onze displays en winkelmaterialen zeer geschikt.

Als u meer wilt weten over onze productpresentatie en verkoopdisplays? Neem dan gerust contact met ons op om de specifieke mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen u graag meer.

Enkele merken:

Bent u geïnteresseerd in onze producten of dienstverlening?

Wij zijn erg benieuwd waar wij u mee kunnen helpen, neem gerust contact op voor een persoonlijk en inspirerend gesprek. Wij helpen u graag verder.