Signing & POS-communicatie

Wilt u extra nadruk leggen op uw producten of aanbiedingen in de winkel? Of wilt u meer overzicht creëren in de looproute? Dan bieden signing en POS (Point of Sales) communicatie dé oplossing. Ons assortiment bestaat uit diverse soorten reclameframes, barkerkaders, reclamehouders, cross-merchandising producten, ophangsystemen, rolloutcards en schapstoppers. Uiteraard denken we met u mee over de beste oplossing voor uw situatie en maken waar nodig een op maat gemaakt ontwerp.

Omzet verhogen door perfecte signing

De praktijk leert dat de meeste koopbeslissingen plaatsvinden op de winkelvloer. Goede signing en POS-communicatie zorgen ervoor dat uw producten extra aandacht krijgen, zodat sneller een impulsaankoop wordt gedaan. Ook aanbiedingen of speciale (spaar)acties worden met goede signing extra benadrukt en uw product krijgt net even die extra uitstraling in het schap.

Praktisch en goed zichtbaar

In het bedenken en ontwikkelen van onze signing-producten en POS-communicatie materialen denken wij verder dan reclame en presentatie alleen. Om die reden zijn onze materialen ook makkelijk door winkelpersoneel te bevestigen en te plaatsen. De signing-producten blijven ook na langdurig gebruik in goede conditie. We denken graag met u mee over hoe u uw signing en POS-communicatie optimaal kunt inzetten in uw retailomgeving.

Verschillende soorten en maten

Aandacht vragen voor uw product of campagne kan op verschillende manieren. Via het schap door middel van schapstoppers en reclamehouders of via het plafond met ophangsystemen. Ook voor cross-merchandising kunt u bij ons terecht. De mogelijkheden zijn eindeloos. De beste manier om signing in te zetten hangt af van de gehele inrichting van de winkel. Wij adviseren u graag vanuit onze kennis en ervaring over welke soort producten het beste passen bij uw wensen.

Meer mogelijkheden bespreken?

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk, dan hierboven is beschreven.  Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om uw wensen te bespreken.