HighLight Frame:
Promoot uw product met het HighLight frame!

Wilt u een nieuw product in blisterverpakking introduceren of heeft u een speciale aanbieding die u extra onder de aandacht wilt brengen bij uw klanten? Het HighLight frame is dé perfecte oplossing om uw product uit te lichten. Het HighLight frame biedt de mogelijkheid om signing te plaatsen aan zowel de horizontale als verticale zijden. Daarbij is deze gepatenteerde oplossing uniek en exclusief bij Joalpe International verkrijgbaar.

Het HighLight frame is geschikt voor elk type dubbele haak!

Het HighLight frame is een uit kunststof vervaardigd frame dat inzetbaar is voor haakpresentaties. Het HighLight frame is te monteren op een dubbele haak, waardoor er een ‘window’ ontstaat. Met de ‘window’ wordt een product extra onder de aandacht gebracht. Het HighLight frame kan toegepast worden op alle verschillende typen dubbele haken:

 • Het frame is in diepte verstelbaar

  Wat het geschikt maakt voor alle gangbare lengtes van haken

 • Het frame is in hoogte en in breedte verstelbaar.

  Hoe hoog het uitgelichte product ook is, het frame is op deze manier geschikt voor diverse formaten verpakkingen.

 • Het frame is ook toepasbaar op draadschappen

  Het highlight frame is ook toe te passen op een draadschap. Hierdoor ontstaat een schapkader dat uw product of actie extra onder de aandacht kan brengen zonder dat de schappositie aangepast hoeft te worden.
  Kijk bij onze toepassingsvoorbeelden voor een impressie.

Het HighLight frame is uniek en gepatenteerd

U kunt het HightLight frame voor verschillende redenen toepassen. Wanneer u bijvoorbeeld een nieuw product extra wilt uitlichten bij de introductie ervan of als u een speciale aanbieding extra onder de aandacht wilt brengen.

Om het uitlichten van het product nog meer kracht bij te zetten, bieden de beide horizontale en verticale zijden ruimte om signing of informatie te plaatsen door de signinghouder die in deze onderdelen is verwerkt. U kunt dus tekst toevoegen om het product extra toe te lichten. Een mooie prijs, een goede slogan, het logo, het kan allemaal. Dit maakt het HightLight frameuniek.

Deze oplossing is alleen verkrijgbaar bij Joalpe omdat het door ons is gepatenteerd.