Winkelinrichting systemen en retail oplossingen

Wij denken graag met u mee als het gaat om de inrichting van uw winkel, zodat uw merk of uw producten zo goed mogelijk naar voren komen. Denk hierbij aan slimme oplossingen in winkelrichtingsystemen of productpresentaties.

Wij bieden u een elegante efficiënte moderne inrichting

Slimme oplossingen

Het slimme aan onze winkelinrichtingsystemen is dat ze zich optimaal lenen voor effectief gebruik in uw winkel. Uw producten komen daardoor beter uit de verf en krijgen daardoor de aandacht die ze verdienen. Het oog wil ook wat, dus ook over de uitstraling van onze winkelinrichtingsystemen is nagedacht.

Wij beschikken over inrichtingssystemen voor kleding, schoenen, snoep, tijdschriften/magazines, sportartikelen, golfartikelen, cosmetica, diervoeding en doe-het-zelf producten. Uiteraard kunnen wij in overleg ook custom-made winkelinrichtingsystemen voor u ontwikkelen en produceren.

VISION-presentatie van tijdschriften en diervoeding

Speciaal voor tijdschriften, magazines én diervoeding hebben wij verschillende soorten winkelinrichtingsystemen voor u klaar staan onder de naam VISION. U heeft keuze uit verschillende afmetingen en de mogelijkheid om uw display op maat te laten maken. Afhankelijk van hoeveel magazines of dagbladen u wilt presenteren, bepaald u het type display voor uw winkel. Ook voor dier- en vogelvoeding hebben wij diverse displays en wandsystemen voor u op voorraad.

POLESTAR-systeem voor allround winkelinrichting

Ons POLESTAR-systeem is zeer geschikt voor bijvoorbeeld de inrichting van sport-, kledingwinkels, kapsalons en fietswinkels. Het breed toepasbare systeem bestaat uit stalen palen, schappen en bevestigingsmechanismen. Aanvullend kunt u terecht voor speciale systemen voor reclameposters, spiegels en banners. Zelfs (race)fietsen kunnen eenvoudig en mooi gepresenteerd worden op een POLESTAR winkelsysteem.

SLATWALL en ULTRAPUCK systeem

Voor de presentatie van kleding, tijdschriften, schoenen, brillen, ballen, petten, horloges, verzorgingsproducten, sportartikelen, diervoeding, en nog veel meer kunt u kiezen voor onze SLATWALL panelen. Dit systeem is zeer veelzijdig en met de hoeveelheid accessoires kunt u alle kanten op. Speciaal voor fashionwinkels is er ons ULTRAPUCK systeem, welke bestaat uit MDF wandpanelen, kunststof wandbussen en verschillende soorten haken en plateaus.

Meer mogelijkheden bespreken?

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk, dan hierboven is beschreven. We ontwikkelen en produceren in overleg ook op maat gemaakte inrichtingssystemen. Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om uw wensen te bespreken.