De kernwaarden van Joalpe

Bij Joalpe vinden we het belangrijk dat we gewoon goede producten leveren die daadwerkelijk bijdragen aan retail oplossingen voor onze klanten. Klantgerichtheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, net als een gezonde samenwerking met klanten en partners. We denken altijd in de lange termijn en in wat voor onze klanten het meeste oplevert. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar verbetering en innovatie. Het bedenken van nieuwe producten en slimme oplossingen is dan ook iets wat ons van nature drijft. Waar Joalpe voor staat is samen te vatten in de volgende kernwaarden:

No-nonsense

Betrouwbaar

Kwaliteit

Klantgericht

Innovatief

Onze meerwaarde

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten met een lange levensduur en die prijstechnisch het beste rendement opleveren. Gewoon goede producten zonder onnodige opsmuk, dat is Joalpe. Onze meerwaarde hierin is, dat wij snel kunnen schakelen en in kunnen spelen op de wensen van onze klanten. Naast ons standaard productassortiment zijn wij dus ook in staat om maatwerkoplossingen te leveren. Daarnaast staan wij bekend om onze secure spuitgiettechniek en onze nauwkeurige manier van werken. Deze kwaliteit is duidelijk terug te zien in onze producten.

Onze bedrijfscultuur

Onze bedrijfscultuur is te omschrijven als laagdrempelig, no-nonsense en informeel. De korte lijnen in onze platte organisatie zorgen voor flexibiliteit, waardoor we snel beslissingen kunnen nemen. Iets wat onze klanten zeer in ons waarderen. Onze mensen hebben passie voor het vak en doen hun werk, omdat ze het leuk vinden. Onze kracht is om de juiste mensen op de juiste plek te zetten, waardoor iedereen de ruimte krijgt om zijn talenten optimaal in te zetten. Dit alles in het belang van Joalpe en onze klanten.