Prijscommunicatie

De prijs is een belangrijk middel om de verkoop van uw product te stimuleren. Het goed communiceren van de prijs is daarbij nog belangrijker. Bij ons kunt u terecht voor slimme oplossingen voor prijscommunicatie. Denk hierbij aan scanningrails en prijsetiketten in diverse materialen, kleuren, soorten en maten.

Prijsrails en prijsetiketten

Een scherpe prijs of aanbieding komt het beste over als het op een mooie en duidelijke manier wordt gepresenteerd. Voor een groot deel hangt dit af van de grafische vormgeving van de prijscommunicatie. De kleur en het materiaal van de scanningrails en prijsetiketten dragen ook bij aan een duidelijke prijscommunicatie. In dit laatste onderdeel zijn wij dé specialist die u zoekt.

Onze prijsrails zijn op verschillende typen schappen te bevestigen. Wij bieden u een passende oplossing voor de manier waarop u prijzen wilt communiceren. De rails zijn op diverse manieren te bevestigen met een dubbelzijdige plakstrip, een kliksysteem of magneetstrip. Onze prijsetiketten zijn daarnaast ook eenvoudig met etikethouders of -dragers op haken of schappen te bevestigen. Ook beschikken wij over Smartfix houders voor digitale prijscommunicatie.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer weten over ons assortiment prijscommunicatie of wilt u uw persoonlijke wensen voor het presenteren van prijzen met ons bespreken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.