A5 _

Instore marketing

Joalpe International biedt verschillende oplossingen op het gebied van instore marketing. Met deze oplossingen kunt u de aankoopbeslissingen van shoppers positief beïnvloeden en een krachtige merkactivatie realiseren. Ruim 70% van de aankoopbeslissingen worden in de winkel zelf genomen. Het belang van instore marketing en communicatie is daarom groot bij de aankoop van een product. Wij creëren zichtbaarheid van uw merk of product. We denken dan ook graag na over shopperactivatie en doen er alles aan om uw merk of product de aandacht te geven die het verdient.

Instore marketing levert omzet op

Een goede instore marketing en communicatie levert u veel op:

  • Zichtbaarheid van uw merk
  • Succesvolle verkoop en meer impulsaankopen
  • Tevreden klanten
  • Positieve klantbeleving

Joalpe International

Joalpe International is al meer dan 30 jaar productontwikkelaar, producent en distributeur op het gebied van retail oplossingen.

Wij bedenken, ontwikkelen, produceren én leveren oplossingen voor POS-communicatie tot complete inrichting van winkels. Onze jarenlange ervaring in dit specifieke vakgebied heeft ervoor gezorgd dat we vele internationale retailketens en merken tot onze klantenkring mogen rekenen.

In eigen beheer

Joalpe International denkt graag met u mee welke middelen we in kunnen zetten om de shopper te beïnvloeden bij het kopen van uw merk of product. Wij hebben de ontwikkeling en productie van de retail oplossingen in eigen beheer, waardoor u zo dicht mogelijk bij het productieproces bent betrokken.

Wij zijn niet afhankelijk van tussenhandelaren en distributeurs, wat maakt dat produceren naar uw eigen wens altijd mogelijk is. Onze communicatielijnen zijn kort en we kunnen snel schakelen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze retail oplossingen? Maak een afspraak met ons om uw wensen door te spreken of laat ons terugbellen om u van meer informatie te voorzien. Wanneer u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u al in kaart gebracht wat uw specifieke wensen zijn, vraag dan een offerte bij ons aan.
Wij sturen u de offerte dan zo snel mogelijk toe.