A5 _

Christine le Duc – ombouw huidige formule

Vanaf begin 2013 is Christine le Duc begonnen aan de gefaseerde ombouw van de huidige formule. Voor de afdeling interieurbouw produceert Joalpe International alle slatwall panelen die de muren in de bekende erotiekketen vullen. Ook komen nagenoeg alle accesoires om de glasschappen te dragen en alle slatwallhaken uit onze fabriek. De losstaande meubels worden compleet geassembleerd door ons geproduceerd en geleverd.

Vraag

De afdeling interieurbouw van Christine le Duc was voor de formule-ombouw van haar filialen op zoek naar een betrouwbare partner voor het leveren van hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijs.

Oplossing

Joalpe heeft (als dealer van Kollinger metaal) zeer hoogwaardig stellingmateriaal gecombineerd met eveneens kwalitatief mooie, goed afgewerkte slatwallpanelen en meubels uit eigen fabriek.
De losstaande meubels worden door ons geproduceerd, geassembleerd en geleverd. Ook nagenoeg alle slatwall-accessoires zoals haken en glasschapdragers  komen bij ons vandaan.

Resultaat

Een prachtig nieuw winkelbeeld met in het oog springende meubels, verrijdbare verkoopdisplays en strakke slatwall-wanden!

Heeft u interesse in onze oplossingen?

Joalpe is al meer dan 30 jaar een betrouwbare en veelzijdige partner als het gaat om POS communicatie, schapverdeelsystemen, winkelmanden en complete winkeloplossingen. We ontwikkelen, produceren en leveren onze producten zelf en daar ervaren onze klanten duidelijk de meerwaarde van. Snel schakelen en leveren wat we beloven, dat is waar wij voor staan.

Heeft u net als Christine le Duc interesse in onze slatwallpanelen, verkoopdisplays of andere interieuroplossingen? Of wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Bel met Erik op 0318 641830 of stuur een mail naar verkoop@joalpe.nl.

Erik Gaasbeek

Erik Gaasbeek

Sales

Heeft u vragen? Of wilt persoonlijk contact met één van onze mensen?