A5 _

Emmi Benelux kiest voor
productlancering met displays
van Joalpe.


bekijk het hieronder het project

Emmi Benelux

Om de introductie van de Emmi CAFFÈ LATTE bij de convenience stores van brandstofketens kracht bij te zetten werd Joalpe gevraagd mee te denken bij het onder aandacht brengen van het product. Gekozen is voor een stoepbord met een polystyreen plaat. De plaat is uitgefreesd in de unieke, iconische vorm van de Emmi-cup en vervolgens full-colour, weer en UV-bestendig bedrukt.

Daarnaast hebben wij een productdisplay ontwikkelt waarmee de Emmi CAFFÈ LATTE bekers herkenbaar op het schap in de koeling worden gepresenteerd. U vindt deze prachtige stoepborden en productdisplays terug bij honderden tankstations door ons hele land.

Vraag

Om de introductie van de Emmi CAFFÈ LATTE bij de convenience stores van brandstofketens kracht bij te zetten werd Joalpe gevraagd mee te denken bij het onder aandacht brengen van het product.

Oplossing

Gekozen is voor een stoepbord met een polystyreen plaat. De plaat is uitgefreesd in de unieke, iconische vorm van de Emmi-cup en vervolgens full-colour, weer en UV-bestendig bedrukt. Daarnaast hebben wij een productdisplay ontwikkelt waarmee de Emmi CAFFÈ LATTE bekers herkenbaar op het schap in de koeling worden gepresenteerd.

Resultaat

De uitrol en daarmee introductie van Emmi CAFFÈ LATTE is inmiddels succesvol afgerond. U vindt de prachtige stoepborden en productdisplays terug bij honderden tankstations door ons hele land.

Heeft u interesse in onze oplossingen?

Joalpe is al meer dan 30 jaar een betrouwbare en veelzijdige partner als het gaat om POS communicatie, schapverdeelsystemen, winkelmanden en complete winkeloplossingen. We ontwikkelen, produceren en leveren onze producten zelf en daar ervaren onze klanten duidelijk de meerwaarde van. Snel schakelen en leveren wat we beloven, dat is waar wij voor staan.

Heeft u net als Emmi Benelux interesse in mogelijkheden om uw productlancering tot een succes te maken? Of wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Bel met Erik op 0318 641830 of stuur een mail naar verkoop@joalpe.nl.

Erik Gaasbeek

Erik Gaasbeek

Sales

Heeft u vragen? Of wilt persoonlijk contact met één van onze mensen?