POS oplossingen

Wij zetten uw ideeën om naar de juiste POS oplossingen. Een goed Point Of Sales systeem zorgt ervoor dat de shopper verleidt wordt op de winkelvloer. Uw merk of product komt extra onder de aandacht, waardoor er sneller voor wordt gekozen. Bij Joalpe International vindt u verschillende POS oplossingen, zoals reclameframes en ophangsystemen.

POS systemen uit ons assortiment

Joalpe International is gespecialiseerd in POS systemen, zoals:

POS Reclameframes

POS Reclameframes laten uw reclame opvallen. Reclameframes uit ons standaard assortiment zijn:

De telescopische reclamehouder

De telescopische reclamehouder is een universele reclamehouder die u in een staander kunt hangen. Er zitten ophanghaakjes aan, waar u de reclame in kunt plaatsen. De reclamehouder is in hoogte verstelbaar van 400 tot 750 mm. Plaats de telescopische reclamehouder boven uw product zodat het gegarandeerd meer aandacht krijgt.

Kaartramen

Kaartramen

Kaartramen zijn verkrijgbaar in A3, A4 en A5 formaat en in diverse opvallende kleuren. U plaatst de reclame makkelijk in de bijhorende insteekhoezen. Door de kaartramen valt uw reclame op en worden er impulsaankopen gedaan. De kaartramen zijn zeer eenvoudig te gebruiken voor u en uw personeel.

Zwenkramen

Zwenkramen

Zwenkramen bewegen mee als er tegenaan gelopen of gestoten wordt. Ideaal voor het haaks presenteren van een actie of aanbieding op uw schappen. U kunt zelf de gewenste lengte van de arm en de bevestiging (met een magneet of een draadklem) kiezen.

Reclamehouder met drie standen

De reclamehouder met drie standen is een gebogen reclamehouder die te verstellen is. Deze reclamehouder heeft een magneetvoet waardoor hij past op vrijwel iedere reclamedisplay, metalen schap of staander.

Barkerkaders

Barkerkaders hebben een gebogen panoramadisplay en zijn waterdicht. Onze barkerkaders zijn eenvoudig te openen om uw etiket erin te plaatsen. Vervolgens klemt u dit aan het product of aan het stap.

POS oplossingen op maat

Joalpe International bedenkt, ontwikkelt en produceert zelf de POS-oplossingen op maat. Wij zijn niet afhankelijk van tussenhandelaren en distributeurs, wat u veel voordelen biedt. We kunnen snel schakelen, onze communicatielijnen zijn kort en we hanteren korte levertijden. Neem voor meer informatie contact met ons op, laat ons u terugbellen of vraag een offerte aan.