Reclamedisplay

Zoekt u een reclamedisplay waar uw klanten niet omheen kunnen? Joalpe International denkt graag met u mee over de beste POS oplossingen om de shopper te beïnvloeden in de aankoopbeslissingen. We hebben een groot assortiment reclamedisplays in onze webshop. Daarnaast bedenken, ontwikkelen en produceren wij maatwerk reclamedisplays.

Reclamedisplays uit ons assortiment

Wij hebben een groot assortiment reclamedisplays in onze webshop. Al onze reclamedisplays zijn eenvoudig in elkaar te zetten, functioneel, haalbaar én betaalbaar. Reclamedisplays uit ons standaard assortiment zijn:

Bulk kit

Easy bin

Eve display

Genneo display

Reck display

Slatwalls

Stortmanden zuil

POS Reclamehouders

Op de verschillende reclamedisplays kunnen POS reclamehouders eenvoudig bevestigd worden. Reclamehouders die wij standaard in ons assortiment hebben, zijn de telescopische reclamehouder, kaartramen en de reclamehouder met drie standen. Ook hebben we voor de winkelmanden van Genslide een Genslide reclamehouder.

De telescopische reclamehouder is universeel en is eenvoudig in een staander te hangen. Aan de haakjes plaatst u de reclame die u wenst. De reclamehouder is in hoogte verstelbaar van 400 tot 750 mm.

Onze kaartramen bevatten doorzichtige insteekhoezen die het mogelijk maken om uw reclame extra onder de aandacht te brengen. Deze kaartramen zijn standaard leverbaar in A3, A4 en A5 formaat en in diverse kleuren.

De reclamehouder met drie standen is een gebogen reclamehouder die te verstellen is. Deze reclamehouder heeft een magneetvoet en past daardoor op vrijwel elke reclamedisplay, metalen schap en staander.

Uw reclamedisplay op maat

Joalpe International is specialist in retail oplossingen op het gebied van shelfmanagement, prijscommunicatie en POS. Wij denken graag met u mee over de beste oplossingen en hebben de ontwikkeling en productie van de maatwerk reclamedisplays in eigen beheer. Zo zijn er altijd korte lijnen en is er veel mogelijk.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Maak een afspraak om uw wensen door te spreken of laat ons u terugbellen. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen.