Schappresentatie

Bent u op zoek naar de beste schappresentatie? Joalpe International bedenkt, ontwikkelt, produceert én levert de beste retail oplossingen. Wij produceren onder andere verschillende schappresentatie-systemen en denken graag mee over het ontwikkelen van een passend systeem voor u. Schappresentatie speelt een belangrijke rol bij shopper-activatie. De shopper verlangt naar gemak en beleving in uw winkel en staat open voor nieuwe prikkels. Een uitstekende schappresentatie betekent meer omzet en betere zichtbaarheid van uw merk.

SNAP-ON verdelers

Onze SNAP-ON verdelers zijn verdeelschotten die met een magneetstrip of plakstrip te bevestigen zijn op het schap. Uw schappresentatie is daardoor eenvoudig aan te passen naar het formaat van uw producten. In onze brochure vindt u alle SNAP-ON verdelers.

TEGO schappresentatiesysteem

Naast SNAP-ON hebben we ook TEGO schappresentatiesystemen in ons assortiment, namelijk:

TEGO frontlijsten

TEGO frontlijsten zijn geschikt voor het TEGO Metall schap. In de sleuf aan de voor- en achterkant van het schap kunt u een frontlijst plaatsen. Een frontlijst zorgt voor een nette schappresentatie, het zorgt ervoor dat de producten blijven staan en niet van het schap kunnen vallen. De frontlijsten zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes, lengten en uitvoeringen.

TEGO schapverdelers

De TEGO schapverdelers zijn geschikt voor op het TEGO Metall schap en kunnen geplaatst worden tussen de bijpassende frontlijsten. U bepaalt zelf hoeveel ruimte er tussen de schapverdelers zit, afhankelijk van het product. Zo kunt u zelf de indeling van uw schappresentatie bepalen.

TEGO subverdelers

Met TEGO subverdelers kunt u de standaard Tego verdelers weer opdelen in kleinere vakken. Ideaal voor kleinere producten of wanneer u een klein aantal van meerdere producten achter elkaar in uw schappresentatie wilt tonen.

Pushersystemen en rollerschappen

Ons pushersysteem drukt de producten automatisch naar voren als de klant het voorste product uit het schap haalt. U hoeft niet meer te spiegelen, want dit wordt automatisch gedaan. De rollerschappen doen hetzelfde. Bij rollerschappen is uw schappresentatie altijd perfect door eenvoudig gebruik te maken van de zwaartekracht. De producten rollen naar voren door rolletjes onder een hoek van 10/15 graden.

Shelfmanagement op maat

Joalpe International heeft het ontwerp, de ontwikkeling en productie van de oplossingen voor shelfmanagement volledig in eigen beheer. U bent hierdoor zo veel mogelijk bij het productieproces betrokken. Omdat wij niet afhankelijk zijn van tussenhandelaren en distributeurs, bieden wij hoogwaardige producten door optimale kwaliteitsbeheersing. Ook zijn onze communicatielijnen kort, kunnen we snel schakelen en hanteren we korte levertijden.

Neem voor meer informatie contact met ons op, laat ons u terugbellen of vraag een offerte aan.