Verkoopdisplay

Een opvallend verkoopdisplay is onmisbaar in elke winkel. De presentatie is minstens zo belangrijk als het product of het merk zelf. Goede product- en merkpresentatie versterken de eigenschappen en de natuurlijke uitstraling van uw product of merk.

De juiste presentatie is cruciaal voor succesvolle verkoop op de winkelvloer. In ons brede assortiment beschikken wij over de beste verkoopdisplays en communicatiematerialen, waarmee uw merk of product duidelijk gepositioneerd wordt.

Winkeldisplays bestellen

Wij hebben verschillende winkeldisplays in onze webshop. Bij alle winkeldisplays is rekening gehouden met functionaliteit, haalbaarheid en betaalbaarheid. De displays zijn daarnaast eenvoudig in elkaar te zetten.

Stortmandenzuil

De stortmandenzuil is een verkoopdisplay met drie afneembare stortmanden. Deze stortmandzuil is door de twee wielen aan de achterzijde makkelijk te verplaatsen. De drie afneembare stortmanden zijn van goede kwaliteit en kunnen gebruikt worden voor veel verschillende producten.

De winkeldisplay is standaard te bestellen in het wit of in het rood en het formaat is 1485 x 400 x 385 mm.

Bulk-kit stortkoker

De Bulk-kit stortkoker is een transparante koker waar bijvoorbeeld zakken snoep of koffiepads in kunnen. De bijbehorende kaartraam kan gebogen worden in de gewenste richting. Door de transparante koker blijft het product goed zichtbaar.

De witte basiskoker is eventueel te bedrukken en de diameter is 470 x 1680 mm (exclusief kaartraam).

Easybin

De Easybin is een winkeldisplay die om een product heen gezet kan worden, zodat dit product meer opvalt. Het is flexibel in te zetten, zo kunt u de Easybin zowel in een zeshoek als in een rechthoek plaatsen.

Ook heeft u keuze uit verschillende kleuren, zoals blauw, geel, groen, rood, roze, wit, zilver en zwart.

Slatwall zuil

Een Slatwall winkeldisplay bestaat grotendeels uit MDF. Schappen en metalen haken zijn eenvoudig te bevestigen in een Slatwall display. De Slatwall verkoopdisplays zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs, beuken, essen en onbewerkt MDF.

Wij hebben verschillende maten Slatwall winkeldisplays standaard in ons assortiment. Door diverse slatwall accessoires in te zetten, kunt u eindeloos combineren.

Eve display

Een Eve display is een winkeldisplay met vijf verdiepingen. Deze display is standaard verkrijgbaar in zwart, geel of transparant.

Door de hoogte valt hij goed op, de afmetingen zijn 400 x 350 x 1500 mm.

Reck

Het Reck verkoopdisplay is opvallend door zijn hoogte en breedte. Op de vier lagen boven elkaar kunnen diverse producten gepresenteerd worden.

De afmetingen van deze display zijn 600 x 400 x 1500 mm. Hij is standaard verkrijgbaar in de kleuren transparant en zwart.

Genneo

De Genneo biedt met vier brede verdiepingen veel mogelijkheden.

Het formaat van deze display is 600 x 400 x 1500 mm. Standaard vindt u de kleuren groen en zwart in ons assortiment.

Uw verkoopdisplay op maat

Joalpe International bedenkt, ontwikkelt, produceert en levert zowel permanent als semi-permanente verkoopdisplays. Wij denken graag met u mee om de verkoop van uw merk of producten te stimuleren door middel van goede verkoopdisplays.

Neem voor maatwerk displays gerust contact met ons op, maak een afspraak om uw wensen door te spreken of laat ons u terugbellen. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen.