Winkelinrichting retail

Een stijlvolle winkelinrichting in de retail, die past bij de uitstraling van de producten of merken, is essentieel bij een positieve beleving. De shopper wil geprikkeld en verrast worden als ze door de paden van uw winkel loopt. Joalpe International is specialist in de winkelinrichting binnen de retail.

Efficiënte winkelinrichting

Wat levert u een efficiënte winkelinrichting op?

  • Succesvolle verkoop en meer impulsaankopen
  • Tevreden klanten
  • Positieve klantenbeleving

Daarom is het belang van een goede winkelinrichting erg groot. Wij denken graag mee welke oplossing voor uw merk of product geschikt is.

POS communicatie

Richt uw winkel in met goede Point Of Sales communicatie. Dit kan door:

Maar ook uw schappresentatie is van belang. Hoe zijn uw schappen ingedeeld en hoe zien ze eruit? Met de pusher systemen zorgt u ervoor dat uw schappen altijd netjes opgeruimd zijn.

POP reclame

POP staat voor Point of Purchase, hier wordt vaak de plek rondom de kassa mee bedoeld. Deze plek kan van grote invloed zijn op impulsaankopen. De verkoopdisplay prikkelt de shopper waardoor hij of zij voor het afrekenen nog even kijkt naar de spullen die erop gepresenteerd staan.

Joalpe denkt mee

Joalpe International denkt graag mee over de beste oplossingen voor uw bedrijf of merk. De jarenlange ervaring in de retail en de know-how van onze teams zijn een garantie voor het omzetten van uw ideeën naar de juiste POS en POP oplossingen.

Wij bedenken, ontwikkelen, produceren en leveren onze retail oplossingen zelf. Wij zijn niet afhankelijk van tussenhandelaren en distributeurs, waardoor produceren naar uw eigen wens mogelijk is. Neem gerust contact op of maak een afspraak met ons om uw wensen te bespreken.